Specialindlæg til sko

Fødderne er som et fingeraftryk

Fødderne er som et fingeraftryk, unikke og individuelle, og de skal behandles derefter. Derfor anbefaler og forhandler Fodspecialisten ikke færdige indlæg til korrektion og støtte af foden. Fodspecialisten har derimod specialiseret sig inden for fremstilling og tilpasning af individuelle indlæg.

Fodspecialisten tilbyder specielfremstillede og unikke indlæg til dig

Fodspecialisten tilbyder specielfremstillede og unikke indlæg til dig, som ønsker det bedste. Der udarbejdes som det første en gangtest og analyse, herefter lægges en ”sladre-sål” i skoene. Efter et par dages brug af skoen med sålen, er sålen klar til aflæsning, på baggrund af aflæsningen formes indlægget, der tages mål af foden i ikke-korrigeret og korrigeret stilling og højden på indlægget udregnes. Materialet til indlægget vælges ud fra højde, vægt og fysisk aktivitet. Indlægget slibes og der påsættes en sål. Indlægget er nu klar til afprøvning. Hvis nødvendigt er det muligt at lave en hulslibning, for eksempel ved en slem hælspore hvor det er hensigtsmæssigt med ekstra aflastning. Først når indlægget fungerer optimalt, lukkes det.

Podiatech indlæg anbefales, når problemerne ikke er så store. Der laves et aftryk af fødderne i en ‘sandkasse’, hvor man står i korrigeret stilling (oprettet). Sålen opvarmes og lægges i aftrykket, så den tager form efter aftrykket, sålen slibes let, så den falder på plads i skoen.

Børn, sportsfolk, ældre, og alle med smerter i fødderne

Børn, sportsfolk, ældre, og alle med smerter i fødderne kan have gavn af indlæg. Indlæggene kan være trænende, korrigerende og støttende. Det er vigtigt at få indlæg, inden skaden er uoprettelig. En 3’D scanning af foden giver et præcist billede af gangafviklingen, og hvor der trædes hårdt i gulvet.

Ledtest giver et billede af foden, hvis du har stive led, som ikke kan rettes op med indlæg eller hypermobile led, som skal støttes eller trænes.

Ganganalysen giver et billede af fejlstilling og behov samt en forståelse for eventuelle gener og smerter.

Du kommer vadende ind og svæver ud!

Velvære I fødderne forplanter sig I hele kroppen.
Kontakt os på (+45) 98 29 40 40