Behandling af neglesvamp

Behandlinger af neglesvamp

Behandling med laser. Her fjernes mest muligt af den inficerede negl, derefter laserbehandles med Low Level laserlys, som er en god teknologi. Laserenergien trænger ind i cellerne og igangsætter deres funktioner, så immunforsvaret styrkes og blodgennemstrømningen øges. Efter behandlingen er det hjemmearbejdet der er vigtigt for en succes. Behandlingen kan effektiviseres efterfølgende med composit behandling som hjælper med udtørring af neglen (425,-) Behandlingen effektiviseres efterfølgende med svampespray (139,-). Du får gode råd til hjemmearbejdet.

Behandling med Low Level laserlys Kr. 425,- pr negl

PACT Laserbehandling af neglesvamp er et 5 trins behandlingsforløb. Ved første behandling fjernes mest muligt af den inficerede negl, og svampedræbende gele pålægges neglen i 10 minutter og derefter behandles med laserlys i 10 minutter. Ved de efterfølgende fire besøg behandles der som regel kun med gele og laserlys. Efter behandlingen er det hjemmearbejdet der er vigtigt for en succes. Behandlingen kan effektiviseres efterfølgende med composit behandling som hjælper med udtørring af neglen (410,-) Behandlingen effektiviseres efterfølgende med svampespray (139,-). Du får gode råd til hjemmearbejdet

Laserbehandling PACT Kr. 475,- pr. negl

Under behandlingen får du gode råd for at holde svampen væk, du får udleveret en folder med gode råd fremadrettet.

Du kan ikke lave online booking for PACT, idet vi skal tilpasse det rigtige interval for dine behandlinger, ring på 98294040.

Spray imod negle- og fodsvamp Kr. 139,-

Du kommer vadende ind og svæver ud!

Velvære I fødderne forplanter sig I hele kroppen.
Kontakt os på (+45) 98 29 40 40