Gaitline sko

Hvem siger, du ikke kan gå fra dine fodproblemer!

Fodspecialisten forhandler netop denne sko, da den ofte kan udrette mirakler og optræne foden. Skoen er særdeles velegnet, når svangen falder lidt ned (pes plano valgus), hvilket den gør hos rigtig mange. Fodspecialisten vurderer gerne, om din fodstilling er den rette til gaitline skoen.

Gatline skal prøves!

Kom og prøv den I min klinik! Jeg tester selvfølgelig altid, om du egnet til skoen! Gaitline fodtøj er udviklet til at guide foden og anklen, og derved skabe den meste optimale vægtfordeling gennem knogler og led I dine fødder.

Fordelene:

  • Mindsket indadgående rotation af hælen – en korrekt hælposition er en kritisk faktor for at reducere overpronation, når man står lige eller går.Fodstillingen guides således achilles-gener reduceres og ankelbevægelsen normaliseres.
  • Mindsker deformation af midtfoden (nedfalden forfod), svang-rulleren yder en dynamisk svangstøtte og leder balancen og vægten gennem midtfoden og reducerer derved belastning på muskler og ledbånd.
  • Balanceret muskelaktivering ved hjælp af ydersålens konstruktion påbegynder en balanceret aktivering af muskler på inder- og ydersiden af anklen, såvel som svangen.
  • Reducerer stød under gangafvikling.

Du kommer vadende ind og svæver ud!

Velvære I fødderne forplanter sig I hele kroppen.
Kontakt os på (+45) 98 29 40 40